Nettop kommet hjem!

Hei, nå har jeg nettop kommet hjem fra avslutningen!  eller på slutten var det en fest så ja... det ble litt senere enn planlagt i allefall ! :DDD

men det var skikkelig gøy! og koselig ♥ føst så gikk alle inn med lys også gikk begynte vi med "showet" vårt, så var det tapas også var det tid for å gi lærerne blomster og si noen fine ord, da begynte selfølgelig lærerne å gråte og noen elever å gråte.. jeg kan faktisk si at jeg ikke gråt for jeg er ganske ivrig på å begynne på ungdomskolen så har liksom ikke den triste følelsen inni meg akkuatt nå. Så jeg gråt verken uten eller innenpå... :)   men det blir jo selfølgelig bittelitt trist å forlate skolen og skilles fra noen mennekser, men det er det alltid liksom, men for min del ikke noe å gråte for, for jeg syns bare ikke det er så  trist! også var det tid for party! wuhu.  Hoppe, hoppe, hoppe, danse, danse, danse, hoppe, hoppe, hoppe! pipelyd i ørene fortsatt, irriterene!

klem Gina!

 

Det er hva jeg hadde på meg, ignorer de stygge, tynne armene mine..!

Én kommentar

silju97

21.06.2011 kl.16:24

fint bilde :D

Skriv en ny kommentar

gina

gina

14, Bærum

Hei, jeg heter Gina! Jeg er tretten år og danser jazz ballett og spiller fløyte :) håper dere liker bloggen min :P hvil i fred alle som mistet livet på utøya, dere vil aldri glemmes.

Kategorier

Arkiv

hits