Regulering

Ja, regulering! kanskje ikke interresant, men det var det jeg hadde lyst til å skrive om og da driter jeg i hva folk syns om det!

Veldig mange prøver å skjule at de har regulering, hater den, teller ned til dagen de skal ta den av, smiler ikke med tenna osv. Dette syns jeg er ganske teit og trist. Fordi man pleier og ha på regulering ganske lenge, og hvis man da skal gå rundt å ikke smile og nesten ikke tørre å snakke, så er jo det superteit! Pluss at folk blir jo vant til det, jeg har jo hørt andre mennesker si om folk som har regulering "h*n ble skikkelig stygg med regulering!" og ja, kanskje de syns det først, men jeg kan love dere etter en uke har folk blitt vant til den og syns ikke lenger at du er "stygg".

Jeg har aldri hatt et sånt hat mot reguleringen min, aldri vært redd for å vise den, tør å smile med tennene osv.  Selvfølgelig gleder jeg meg til å ta av reguleringen, men jeg kommer til å savne den (aner ikke hvorfor, men den har blitt en del av meg liksom) 


beste serien noen sinne! loveit!

fant ikke no bra bilde av meg med regulering! 

har du regulering? / liker du det? 

kiss kiss

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gina

gina

14, Bærum

Hei, jeg heter Gina! Jeg er tretten år og danser jazz ballett og spiller fløyte :) håper dere liker bloggen min :P hvil i fred alle som mistet livet på utøya, dere vil aldri glemmes.

Kategorier

Arkiv

hits